Wilt u een aanhangwagen huren in de regio Tilburg?

 

  • Onze aanhangwagens zijn speciaal ontworpen voor de verhuur
  • Wij hebben meer dan 135 verhuurpunten in heel Nederland
  • Verschillende typen aanhangwagens te huur voor scherpe tarieven
  • Voor een paar uur of voor een paar dagen een aanhangwagen huren
  • Bij ons kunt u al vanaf € 17,- een aanhanger huren

 

Aanhangwagen huren Tilburg
Aanhangwagen huren Tilburg

 

Wilt u een aanhangwagen huren in Tilburg? Dan bent u bij Aanhangwagen Verhuur aan het juiste adres. Voor scherpe tarieven hebben wij verschillende typen aanhangwagens te huur. De aanhangwagens die u bij ons kunt huren zijn bovendien speciaal ontworpen voor de verhuur. Super solide dus. Of u nou op zoek bent naar een aanhangwagen voor een paar uur of een paar dagen en wat voor goederen u ook wilt vervoeren: bij ons kan het allemaal.

 

Aanhangwagen huren Tilburg met geldig rijbewijs en kenteken

Wanneer u een aanhangwagen wilt huren in Tilburg kunt u dit alleen doen met een geldig rijbewijs, rijbewijsnummer en kenteken van het trekkende voertuig. Daarnaast bent u verplicht om uw lading altijd goed vast te zetten door middel van een afdeknet, spanband en/of touw. De verzekering geldt alleen voor schade aan één van onze aanhangwagens, diefstal is niet mee verzekerd.

 

Meer dan 135 verhuurpunten in Nederland

Wilt u een aanhangwagen huren, maar woont u niet in de buurt van Tilburg? Geen probleem, want u kunt vast ergens bij u in de buurt een aanhangwagen huren. Wij van Aanhangwagen Verhuur hebben namelijk op meer dan 135 verhuurpunten in Nederland onze aanhangwagens staan. Waar u deze verhuurpunten vindt? Bij tankstations en verschillende bouwmarkten bijvoorbeeld.

Wilt u meer weten over onze mogelijkheden? Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u een aanhangwagen reserveren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag en staan voor u klaar!