Wilt u een aanhangwagen huren in Roosendaal? Kies dan voor Aanhangwagen Verhuur

 

  • 135 verhuurpunten verspreidt door heel Nederland bij tankstations en bouwmarkten
  • Al onze aanhangwagens zijn erg solide en speciaal voor de verhuur
  • Het is belangrijk om in het bezit te zijn van een geldig rijbewijs en kentekenbewijs
  • Bij ons kunt u een aanhangwagen huren voor een paar uur of meerdere dagen
  • Bij ons kunt u al vanaf € 17,- een aanhanger huren

 

Aanhangwagen huren Roosendaal
Aanhangwagen huren Roosendaal

 

Bent u op zoek naar een aanhangwagen in de regio Roosendaal? Heeft u er dan al weleens aan gedacht om een aanhangwagen te huren? Het huren van een aanhangwagen in Roosendaal heeft een heleboel voordelen. Zeker wanneer u kiest voor één van de vele aanhangwagens van Aanhangwagen Verhuur. Bij ons kunt u namelijk al een aanhangwagen huren vanaf € 17,-. Aantrekkelijke prijs toch?

 

Aanhangwagen huren Roosendaal: alleen met geldig rijbewijs en kenteken

 

Wanneer u een aanhangwagen wilt huren in Roosendaal kunt u dit alleen doen met een geldig rijbewijs, rijbewijsnummer en kenteken van het trekkende voertuig. Daarnaast bent u verplicht om uw lading altijd goed vast te zetten door middel van een afdeknet, spanband en/of touw. De verzekering geldt alleen voor schade aan één van onze aanhangwagens, diefstal is niet mee verzekerd.

 

Kies voor één van onze 135 verhuurpunten

 

Aanhangwagen Verhuur heeft 135 verhuurpunten, verspreid door heel Nederland. Onze aanhangwagens kunt u huren bij verschillende tankstations en bouwmarkten. Het aanbod is per locatie verschillend. Dus bent u op zoek naar een specifieke aanhangwagen om te huren in Roosendaal? Neem dan eerst contact op met het verhuurpunt om teleurstelling te voorkomen. Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.