Wilt u een aanhanger huren in Roosendaal?

 

  • Onze aanhangers zijn speciaal ontworpen voor de verhuur: solide en betrouwbaar
  • Wij hebben meer dan 135 verhuurpunten in heel Nederland
  • Verschillende typen en maten aanhangers te huur voor scherpe tarieven
  • Voor een paar uur, voor een paar dagen of voor op vakantie een aanhanger huren
  • Veiligheid en een uitstekende service staan bij ons altijd voorop

 

Aanhanger huren Roosendaal
Aanhanger huren Roosendaal

 

Bent u op zoek naar een aanhanger in de regio Roosendaal en beschikken uw vrienden en familie niet over een aanhanger? Heeft u er dan al weleens aan gedacht om een aanhanger te huren in Roosendaal? Het huren van een aanhanger biedt een heleboel voordelen. Zeker wanneer u kiest voor één van de verschillende soorten en maten aanhangers van Aanhangwagen Verhuur. Bij ons kunt u namelijk al een aanhanger huren vanaf € 17,-.

 

Aanhanger huren in Roosendaal: alleen met geldig rijbewijs en kenteken

Wanneer u een aanhanger wilt huren in Roosendaal kunt u dit alleen doen met een geldig rijbewijs, rijbewijsnummer en kenteken van het trekkende voertuig. Daarnaast bent u verplicht om uw lading altijd goed vast te zetten door middel van een afdeknet, spanband en/of touw. De verzekering geldt alleen voor schade aan onze aanhangwagens, diefstal is niet mee verzekerd.

 

Aanhanger huren Roosendaal? Kies voor één van onze 135 verhuurpunten

Aanhangwagen Verhuur heeft 135 verhuurpunten, verspreid door heel Nederland. Onze aanhangwagens kunt u huren bij verschillende tankstations en bouwmarkten. Het aanbod is per locatie verschillend. Dus bent u op zoek naar een specifieke aanhanger om te huren in Roosendaal? Neem dan eerst contact op met het verhuurpunt om teleurstelling te voorkomen.